Palmisuhkur toodab aeglaselt vallanduvat energiat, mida organism säilitab kogu päeva, erinedes tavalisest suhkrust, mis annab kiire energiataseme tõusu ja seejärel languse. Sellel on loomulikult madal glükeemiline indeks (GI), mis on kasulik kehakaalu kontrolli all ning veresuhkru taseme stabiilsena hoidmisel.
Sobib suurepäraselt magustoitudesse, küpsetistesse ning tee ja kohvi sisse.
Miks kasutada palmisuhkrut?
See on töötlemata, mistõttu sellel on palju kasulikke omadusi:
* sisaldab C- ja erinevaid B-grupi vitamiine;
* sisaldab kaaliumit, lämmastikku, tsinki, rauda, naatriumit ja magneesiumit (kaalium ja lämmastik aitavad ennetada südame-veresoonkonna haiguseid; magneesium ja naatrium on olulised närvisüsteemile; raud tugevdab immuunsüsteemi ja on vajalik verele);
* on madala glükeemilise indeksiga
9,90 €/kg