Looduslik supersegu 150 g
5,19 €
Kuumakse al. 1.76€
Looduslik supersegu sisaldab kolme suurepärast komponenti: maapirn, astelpaju ja mustsõstar. Supersegu kasutatakse toidulisandina, kuna see sisaldab suurel hulgal vitamiine ja mineraalaineid. Tõeline superfood Sinu käeulatuses!
Hind: 6.80 / 45,33kg
Maapirn
- Toetab kaalulangetamist
- vähendab magusaisu
- elavdab ainevahetust
- normaliseerib söögiisu
- Sisaldab vajalike mineraalaineid ja mikroelemente
- kaltsiumi, rauda, kaaliumi, kroomi, magneesiumi ja fosforit
- Sobib diabeetikutele
- madala glükeemilise indeksiga (ei tõsta oluliselt veresuhkrut)
- On hea kiudainete allikas
- sisaldab dieet kiudainet inuliin
- toetab seedesüsteemi
- toetab veresoonkonda
- parandab üleüldist tervist
- aitab alandada kolesteroolitaset
- vähendab diabeediriski
- On prebiootilise* toimega
- kasulik inimese soolestikumikrobioomile
Mustsõstar
Mustsõstar on üks Eesti populaarseim aiamari, mida peetakse ka kohalikuks supertoiduks. Mustsõstar sisaldab ohtralt C-vitamiini ja antioksüdante, aitab kaasa immuunsüsteemi tugevdamisele ja parandab organismi vastupanuvõimet haigustele. Lisaks organismi tugevdamisele aitavad mustad sõstrad aeglustada organismi vananemist ning soodustavad keskendumisvõimet ja ajutegevust. See tuleneb suurest antioksüdantide sisaldusest marjades. Kuigi enim on teada musta sõstra suur C-vitamiini sisaldus, leidub marjades ka erinevaid A- ja B-vitamiine. Need soodustavad organismi ainevahetust, on kasulikud nahale ja nägemisele. Näiteks tiamiin (B1) on vajalik süsivesikute lagundamiseks, riboflaviin (B2) on võtmeelement valgu ja rasva lagundamisel. Samuti aitavad ainevahetusele kaasa mustas sõstras leiduv vask, kaltsium, fosfor, mangaan, magneesium ja kaalium. Kiirem ainevahetus tugevdab omakorda immuun- ja närvisüsteemi ning rakkude arengut. Selle tulemuseks on parem nahk ja toonuses lihased. Mustsõstar sisaldab rohkelt taimseid pigmente flavonoide, millel on positiivne mõju südame-veresoonkonna tervisele. Flavonoidid täiustavad veresoonte tegevust ning vähendavad väikeste trombide tekkeriski. Allikas:http://tervisliktoitumine.ee/must-sostar-aeglustab-vananemist-ja-soodustab-keskendumisvoimet/Astelpaju
Astelpaju marjad on üks täiuslikumaid taimsete vitamiinide allikaid. Viljad sisaldavad C-vitamiini (sõltuvalt viljasordist 150–1600 mg %), vitamiine B1, B2, B6, B15, P, K ja E ning karotinoide. Astelpaju stimuleerib immuunsüsteemi ja ergutab hormonaalsüsteemi tegevust. Teda soovitatakse tarvitada üldtugevdava vahendina gripi ja teiste külmetushaiguste ajal, pärast operatsioone ja traumasid, asteeniliste seisundite ning intoksikatsioonide korral. Astelpaju tarvitatakse ka reuma ja podagra puhul, veresoonte lupjumise ja vegetatiivse närvisüsteemi häirete korral, klimakteeriliste ilmingute ja häirete leevendamiseks. Astelpaju kiirendab kudede taastumist, seega soovitatakse teda suuõõnehaavandite, mao-ja kaksteistsõrmiku ning soolehaavandite ning pärakuveenikomude ravimiseks. Kasutamine: Lisa 1-2 spl (5-10g) smuutile, jogurtile, veele, pudrule jne. Koostis: maapirnijahu*, mustsõstrajahu*, astelpajujahu*. *mahepõllumajandus Toiteväärtus: energia 252 kcal / 1049 kJ, süsivesikud 64,9 g, millest suhkrud 26,6 g, rasvad 3,60 g, millest küllastunud rasvhapped 0,26 g, valgud 6,44 g, kiudained 32,9 g, Sool 0 g, vitamiin C 11,8 mg Päritolumaa: Eesti
19491
Kommentaarid (0)
Hetkel pole ühtegi ülevaadet