Odrakaraski jahusegu – Eesti rahvustoidu karaski valmistamiseks. Meie retsepti järgi valmistatud karask on krõbeda kooriku ja pehme sisuga. Soovitame karaskit süüa ahjusoojalt ürdivõiga.
- ei sisalda vadaku-, piima- ja munamassipulbrit
- sobib veganitele
- ei sisalda kaseiini ja laktoosi
- sisaldab täisterajahu 75%
- tooraine on keskkonnasõbralikult kasvatatud
- mahetoode
Valmistamise õpetus: klopi lahti 1 kanamuna, lisa 5 dl hapupiima, lisa jahusegu ja 50 g sulavõid (õli). Tõsta segu muffini või leiva vormidesse ja küpseta 200 °С 20 – 25 min.
Taimne (vegan) valmistamise õpetus: püreesta pool banaani, lisa 5 dl hapendatud kaerajogurtit, lisa jahusegu ja 50 g õli. Tõsta segu muffini või leiva vormidesse ja küpseta 200 °С 20 – 25 min.
Koostisosad: täisteraodrajahu 50%*, täisteranisujahu (25%)*,nisujahu*, rafineerimata roosuhkur*, kergitusaine söögisooda, jahvatatud köömned*, meresool (0,01%), happesuse regulaator (sidrunhape). *Mahepõllundusest.
Jahusegus on 75% teraviljast täistera.