Tatrakoogike

Feb 23, 2011

Tatrakoogike - retseptRetsepte Eesti Vabariigi aastapäevaks – 3

Vaja läheb:
  • 200 g riivitud kõrvitsat või porgandit
  • 80 g kookoserasva või palmirasva või 120 g võid või margariini
  • 120 g pehmet tofut või 2 kanamuna
  • 3dl tatrajahu
  • 1dl maisitärklist
  • 1,5dl agaavisiirupit või vedelat mett või suhkrut
  • 0,5dl sojapiima
  • 0,5tl küpsetuspulbrit
  • sidrunikoort, vanillsuhkrut vm.
Valmistamine: Sega kuivained, lisa kõrvits, tofu, siirup ja sulatatud rasvaine. Kergem on küpsetada muhvinivormides, aga saab ka ilma. Ahi soojenda ette 180-200 kraadiliseks, aega kulub ca 20 min. Merike Tärk