Retseptid: Juustuvõie tofuga ja redisevõie
Apr 2, 2010
Pehmet tofut on meeldiv segada loomsete toodetega, see annab võimaluse oma „lemmiktoit“ taimsemaks muuta igal võimalikul juhul. Tofu võib siin asendada hapukoort, võid, majoneesi.
Juustuvõie tofuga
- 1-st liitrist sojapiimast saadud pehme tofu ehk kohupiim
- 50-75g Eesti südamejuustu või muud juustu
- 4-5g toorsuhkrut või mett
- 1-2 küüslauguküünt
- 1tl oliiviõli
- 1/2tl Herbamare ürdisoola
Redisevõie
- 1-st liitrist sojapiimast saadud pehme tofu ehk kohupiim
- 7-8 punasekoorega redist
- 1tl värskelt pressitud sidrunimahla
- 1tl toorsuhkrut vm
- 1-2 küüslauguküünt
- 1tl oliiviõli
- 1/3tl jahvatatud musta pipart/piprasegu
- ürdisoola
- värskeid hakitud petersellilehti