Piimamasin-kombain - blender ja puhastamine

Aug 21, 2012

FRUIT / VEGETABLE Midzu piimamasin-kombain See programm leiab kindlasti palju kasutamist. See ei programm ei kuumuta vaid ainult purustab ning ka veidi vahustab. Teisisõnu on tegu blenderiga. Kasutage seda programmi alati koos vedelikuga.

Mandli või aprikoosiseemnete toorpiim

60g kestadest puhastatud ja leotatud mandleid ja 800g vett. Saate eriti hea mandli või aorikoosiseemne toorpiima. Soovikorral võite peale valmimist eemaldada peene mandlipuru kurnates, saate ca 2sl mandlijääki.

Õuna ingveri segu

Õunakuubikud, mõned sellerivarre tükid, tükike ingverit, värsket kurki, peotäis inkamarju ja 1sl purustatud kanepiseemneid. Jälgige, et toorainet oleks niipalju, et kaas sulgub. Lisage 800g vett.

Tofu vaarikate, mustikate ja õuntega

2-3sl pehmet tofut, mustikaid, vaarikaid, õunakuubikuid, 1sl chiaseemneid jahvatatult ja vett.

Õunad peedi, porgandi ja macaga

Õunakuubikuid, toorest peeti, porgandit ja natuke maca pulbrit. Vett omal valikul.

Indiapähklid

130g leotatud indiapähkleid ning 900g vett. Tõeline maius! HIGH-TEMP Tegu on puhastusprogrammiga. Kuum vesi on kõige vanem ja parim puhastusvahend! Protseduuri ei pea igakordselt pärast kasutust tegema, sest masin on kergesti pestav. Hoolsasti tuleb igakordselt puhastada ülekeemise vältimise sensori ja terade ümbrust. Puhastusprotsess kestab 9 minutit. Nõuandeid jagas toidutehnoloog Merike Tärk

Osta siit - piimamasin-kombain.