Suur kuivatatud toiduainete galerii
Kõik taimed ja toiduained on kuivatatud kasutades Midzu dehüdraatorit.
Dehüdraator kuivatab toiduained kõige loomulikumal viisil - puuviljad, marjad, aedviljad, seened ja taimed, säilitades nende väärtuse - tervislikkuse ja maitse.
Säilitamiseks on dehüdratsioon palju arenenum viis võrreldes konserveerimise ja külmutamisega – millised kasutavad palju enam energiat. Toiduained saab töödelda kohe peale saagikoristust või ostmist.
Dehüdraatoriga kuivatades säilivad taimede tervislikud omadused, lõhn ja värvus kõige paremini. Midzu dehüdraatoril on võimalik reguleerida kuivatamistemperatuuri, mis on oluline õrnemate taimede puhul.
Osta siit - Midzu dehüdraator.
Dehüdraatorite ehk toidukuivatite võrdlus ETV saatse Ringvaade.
httpv://www.youtube.com/watch?v=5X_r9wdu290
Lisainfo:
-
Merike Tärk tutvustab uut toidusäilitamise viisi
-
Puuviljakuivati versus dehüdraator
-
Kasulikke nippe dehüdraatori kasutamiseks
-
Dehüdraatori tutvustus Vikerraadios
-
Maitsemeister jagab kogemusi - kerge ja kompaktne matkatoit dehüdraatoriga
-
Maisemeister: Pikniku ja grilli hooaja hitihoiatus: Nõgese-hapuoblikaõli
-
Kala kuivatamine ja vinnutamine Midzu Dehüdraatoriga
-
Toidutehnoloog Merike Tärk tutvustab Midzu dehüdraatorit ETV saates prillitoos
httpv://www.youtube.com/watch?v=C6YGbLnHcSo