Suur kuivatatud toiduainete galerii

May 31, 2011

Kõik taimed ja toiduained on kuivatatud kasutades Midzu dehüdraatorit.

Midzu dehüdraator ehk toidukuivatajaDehüdraator kuivatab toiduained kõige loomulikumal viisil - puuviljad, marjad, aedviljad, seened ja taimed, säilitades nende väärtuse - tervislikkuse ja maitse. Säilitamiseks on dehüdratsioon palju arenenum viis võrreldes konserveerimise ja külmutamisega – millised kasutavad palju enam energiat. Toiduained saab töödelda kohe peale saagikoristust või ostmist. Dehüdraatoriga kuivatades säilivad taimede tervislikud omadused, lõhn ja värvus kõige paremini. Midzu dehüdraatoril on võimalik reguleerida kuivatamistemperatuuri, mis on oluline õrnemate taimede puhul.

Osta siit - Midzu dehüdraator.

Dehüdraatorite ehk toidukuivatite võrdlus ETV saatse Ringvaade. httpv://www.youtube.com/watch?v=5X_r9wdu290 Merike Tärk tutvustab midzu dehüdraatoritLisainfo:Merike Tärk tutvustab uut toidusäilitamise viisiPuuviljakuivati versus dehüdraatorKasulikke nippe dehüdraatori kasutamiseksDehüdraatori tutvustus VikerraadiosMaitsemeister jagab kogemusi - kerge ja kompaktne matkatoit dehüdraatoriga - Maisemeister: Pikniku ja grilli hooaja hitihoiatus: Nõgese-hapuoblikaõli - Kala kuivatamine ja vinnutamine Midzu Dehüdraatoriga - Toidutehnoloog Merike Tärk tutvustab Midzu dehüdraatorit ETV saates prillitoos httpv://www.youtube.com/watch?v=C6YGbLnHcSo