Kuidas teha kaerapiima
Feb 1, 2012
- 80 gr kestadega kaeraterasid,
- 1200 ml külma vett
- Leota kaeraterasid 4-6 tundi.
- Peale seda loputa terad, kurna ja vala Midzu piimamasinasse.
- Lisa vesi. Sulge kann ja ühenda vooluvõrkku.
- Lülita kann RICE PASTE režiimile.
- Protsessi lõppedes annab masin märkku piiksuva heliga, Eemalda masin vooluvõrgust ning tõsta kaas pealt ära.
- Vala piim läbi tiheda sõela.
- tugevdab immuunsüsteemi
- puhastab organismi (väljutab raskmetallisooli)
- korrastab ainevahetust
- reguleerib kolesteroolitaset
- alandab vererõhku
- korrastab südametegevust (ka rütmihäirete puhul)
- väljutab liigestest sooli
- taastab mälu
- tugevdab närvisüsteemi
- hoiab korras mao ja soolestiku mikrofloora
- aitab ravida mao ja kaksteistsõrmiku haavandeid (tummid, vedelad pudrud)
- ergutab sapitegevust
- viib organismist välja liigset vett
- on kasulik neeruhaigetele
- turgutab naistehaiguste korral
- mõjub noorendavalt nahale (maskid kaerajahu ja -helvestega)
- ravib ekseeme ja kroonilist dermatiiti
- parandab ketendavat nahka, sarvestunud ja karedaid kandu (pikema-aegne kaeratõmmise joomine).