- -1,70 €

Graviola on ovaalne rohelise ja ogalise koorega puuvili, millel on tumepruunide läikivate seemnetega valge ja mahlakas viljaliha. Graviola on igihaljas puu, mis ei talu külma. Graviolat, mida päritolumaal Peruus süüakse ka toorelt, võib Eesti oludes tarbida pulbrina või kuivatatud lehtedena. Viimased sobivad ideaalselt tee keetmiseks. Graviola puust kasutatakse kõike – lehed, viljad, seemned, juured ja koor.
Kogus 50g
Üha rohkem Graviola uuringuid on saanud tulemuseks vähivastase toime.
Pahaloomulisi rakke hävitav toime on tuvastatud 12 vähiliigi, sealhulgas käärsoole-, rinna-, eesnäärme-, kopsu- ja pankreasevähi puhul. Leiti, et graviola mõju vähirakkude kasvu aeglustamisel on 10 000 korda võimsam kui näiteks Adriamycini, keemiaravis sagedasti kasutatava preparaadi puhul. Oluliseks eeliseks on ka asjaolu, et graviola ründab vaid pahaloomulisi rakke, jättes terved puutumata.
Uurijad on tõestanud, et graviolal on:
Soovitavalt võtta 2-5g päevas pool tundi enne sööki.
Toode ei sisalda gluteeni ja laktoosi.
Toidulisandid ei ei asenda mitmekesist toitumist. Päevast tarbimist mitte ületada. Hoida lastele kättesaamatus kohas.