• Kasutage ka sojavadakut!

    Sojaubadega toimetades on tavaliselt eesmärk saada maitsvat piima või tofut. Siiski, väärt ubadest tasub kogu kasu kätte saada. Tofu valmistamisel...

    Apr 4, 2011
  • Sojaleivataigen

    Vaja läheb: Tavaline kokteiliblender 3-4 kannutäie piima valmistamisest saadud okarat umbes 1 kl linaseemneid (pool kogusest jahvatatult) umbes 2 kl...

    Mar 21, 2011
  • Pestokaste - retsept

    Pestokastet saab edukalt kasutada maitsestamata jogurtiga tehtud kastme, pehmema võidekreemi või kartuli ja aedviljahautise kõrvale tavalise kastme...

    Mar 18, 2011
  • Puding ja trühvlid - paastukuu resteptid

    Veel võimalusi kergeks maiustamiseks paastukuul: Puding Vaja läheb: Mõõda 3 dl taimset piima ( soja, kookos vm) Lisa 1sl=15g chia seemneid 2sl...

    Mar 15, 2011
  • Paastuaja toidunippe - kuidas kasutada tofut

    Kui tõsiselt keegi paastub, seda otsustab igaüks iseseisvalt, kuid kõik me vajame loomulikkust arvestades kevade saabudes pisut kergemat igapäevast...

    Mar 7, 2011
  • Toekad okara/kookose leivakesed

    Retsepte Eesti Vabariigi aastapäevaks – 5 Vaja läheb: 5dl värsket ehk märga okarat või kookospiimast järelejäänud märga puru. Võib ka mõlemad segud...

    Feb 24, 2011
  • Linaseemne leivakesed

    Retsepte Eesti Vabariigi aastapäevaks – 4 Vaja läheb: 4,8dl linaseemneid, pool nendest jahvata peeneks 4sl linaseemneõli 1 punane paprika 2,4dl...

    Feb 23, 2011
  • Tatrakoogike

    Retsepte Eesti Vabariigi aastapäevaks – 3 Vaja läheb: 200 g riivitud kõrvitsat või porgandit 80 g kookoserasva või palmirasva või 120 g võid või...

    Feb 23, 2011
  • Kaeraküpsised

    Retsepte Eesti Vabariigi aastapäevaks – 2 Vaja läheb: 150g gluteenivaba kaerajahu (võib kaerahelbed ise ära jahvatada) 100g värsket okarat 50g...

    Feb 22, 2011
  • Punase-valgekirju talvesalat

    Retsepte Eesti Vabariigi aastapäevaks - 1 Vaja läheb: 1kg hautatud või küpsetatud peeti 300 g sojakohupiima või kuubistatud tofut 1 punane sibul 2sl...

    Feb 22, 2011