Sealihamedaljonid viigimarjade ja portveiniga
Üks huvitav retsept liha- ja veinisõpradele Hispaaniast. Läheb vaja: 400 grammi seafileed, 1 küüslauguküüs, 1 rosmariinioks, 100 grammi kuivatatud...
Üks huvitav retsept liha- ja veinisõpradele Hispaaniast. Läheb vaja: 400 grammi seafileed, 1 küüslauguküüs, 1 rosmariinioks, 100 grammi kuivatatud...
Läheb vaja: 1 tükeldatud kana, 1 suurem sibul, broilerimaitseainet, 1 küüslauguküüs, 1 väike klaas mett, 1 tl kaneelipulbrit, veidi safranit, 0,5 kg...
Vaja läheb: ¼ tassi oliiviõli, 2 purustatud küüslauguküünt, 70 grammi päikesekuivatatud tomateid (eelnevalt leotada paar minutit leiges vees), 1...
Vaja läheb: 50 grammi päikesekuivatatud tomateid, 60 grammi seedermänniseemneid, 20 värsket basiilikulehte, 50 cl oliiviõli, 2 kooritud...
Vaja läheb: 4 viilu kitsejuustu, 8 kuivatatud tomatit, 1 viil suurt vormisaia, salatirohelise segu omal valikul (jääsalat, lehtsalat, lollo rosso,...
Vaja läheb: 80 gr kestadega kaeraterasid, 1200 ml külma vett Valmistamine: Leota kaeraterasid 4-6 tundi. Peale seda loputa terad, kurna ja vala Midzu...
Seda head juurvilja saab terve talve kuivatada, päris kevadeks ei ole mõtet jätta. Kuivatades õigel temperatuuril säilivad mineraalid ja vitamiinid...
Kõrvitsast ei kao midagi: koor, seemned ja viljaliha kuivatage, sisu küpsetage või hautage muude juurviljadega. Nagu soovitas hr.Vokk on kuivatatud...
Kui veel on võimalik korjata ja kuivatada, siis seller ja petersell on need õiged. Korjake veel vaarikalehti, võilillejuuri, kassinaeri ja...
Lisaks marineerimisele ja püreerimisele on veel kõrvitsa töötlemiseks ja säilitamiseks üks vägagi soodne ja moodne moodus. Kuivatamine! Kuivatamist...