Kõrvitsa 5 kasulikku omadust ja 5 uutmoodi retsepti
Kõrvits - sügise üks suuremaid sümboleid on väga tervislik aedvili. Traditsioonilisele marineerimisele vahelduseks soovitame kõrvitsa kuivatamist....
Kõrvits - sügise üks suuremaid sümboleid on väga tervislik aedvili. Traditsioonilisele marineerimisele vahelduseks soovitame kõrvitsa kuivatamist....
Vaja läheb: 500 g külmutatud fileed ( Norra põhjapõdraliha, Eesti põdraliha või metssealiha ) Marinaadiks: 0,8 dl sojakastet 2 hakitud...
Käesoleva aasta kevadel jõudis meile müüki uus Midzu dehüdraator ehk toidukuivataja. Uut dehüdraatorit katsetas toidutehnoloog Merike Tärk,...
Novembri lõpus tegi Maaleht intervjuu hoidisekonkursil eripreemia võitnud toidutehnoloog Merike Tärkiga. Kuna Merike on ka meid palju nõustanud...
Seda head juurvilja saab terve talve kuivatada, päris kevadeks ei ole mõtet jätta. Kuivatades õigel temperatuuril säilivad mineraalid ja vitamiinid...
Kõrvitsast ei kao midagi: koor, seemned ja viljaliha kuivatage, sisu küpsetage või hautage muude juurviljadega. Nagu soovitas hr.Vokk on kuivatatud...
Kui veel on võimalik korjata ja kuivatada, siis seller ja petersell on need õiged. Korjake veel vaarikalehti, võilillejuuri, kassinaeri ja...
Lisaks marineerimisele ja püreerimisele on veel kõrvitsa töötlemiseks ja säilitamiseks üks vägagi soodne ja moodne moodus. Kuivatamine! Kuivatamist...
Erinevaid toitaineid ja toitu tuleb kuivatada dehüdraatoris erinevalt. Ka kõige lihtsamate roheliste taimede kuivatamisel on erinevusi, kas kuivatate...
Kuna rabarberil on juba uus saak siis jagame ühe hoopis teistmoodi soovitus rabarberi kasutamiseks, seekord maiustusena. Vaja läheb: 7,5 dl ca...